Blog Fırtınası 17.Gün



Çilek,yine bütün sene it gibi çalışmış ve yorulmuştu.Kızıl saçlı olduğunu unutturacak kadar çilsizdi cildi artık.Bembeyaz ve soluktu. Eee hiç güneş görmezse olacağı buydu.Aylar öncesinden aldığı izin riske girince çıldırıyordu.Rengi kırmızıya çalarken has müdürü gidersin gidersin deyince fırtına gibi esmeden dindi çok şükür.
Çekirdek de çok heyecanlıydı bu yolculuk için.. Aslında bir nevi hayal ettikleri balayını şimdi yapıyorlardı. Gerçi arabayla geze geze güneye inmek de güzel bir balayıydı ama bu en güzeli olacaktı.
Ve Çilek ile kocacığı geldi gelmedi kalkar kalkmaz denen bir uçağa en sonunda binip uçtular 

Venedik'e.Kondukları yerden başlamadılar gezmeye.Çilek marketlerden yemek,az harcamak ve çok gezmek isterken;kocacığı battı balık yan gider hem yer hem gezeriz diyordu.
Çilek arabayı çarparsak diye aklı çıkarak,radara takıldık mı diye 10 kez bakarak,lisan bilmesine rağmen hiç bir uyarıyı okumayarak şahaneliğini konuşturuyordu.Aşırı sıcaktı,İtalya aşırı güzel bir memleketti.
Aşırı aşıklardı. Çizmeyi boylu boyunca inip karşıya geçip yukarı çıkıp Venedik'e dönerek gezdiler.
Harika bir tatildi,yorulmalarına rağmen bir an olsun sıkılmadılar.İyi ki de yapmışlar çünkü şimdi bir de fındıkları oldu :D

P.S: Karakter yarattım mı bilmem.Kendimin renklendirdim ayrıca hem kendimi hem de kocamı ve bebeğimi nicknameledim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Atopik Dermatit (Alerjik Egzama)

Sevgiliye Meyve Yedirmek

Piruze